Frank Lampard vakuuttaa, että Chelsea on selvittänyt Jorginhon ja Tammy Abrahamin väliset erimielisyydet kaksikon riideltyä rangaistuspotkusta lauantain 4-0-voitossa Crystal Palacea vastaan.

Abraham hankki Chelsealle rangaistuspotkun vartti ennen päätösvihellystä, kun sinipaidat johtivat ottelua 2-0-lukemin Ben Chiwellin ja Kurt Zouman maaleilla. Joukkueen nimitettynä rangaistuspotkun laukojana Jorginho astui pallon taakse ja upotti sen Vincente Guaitan selän taakse.

Mutta kun Kai Havertz hankki Chelsealle toisen rangaistuspotkun hetkeä myöhemmin, otti Abraham pallon päättäväisesti itselleen. Nuori englantilaishyökkääjä halusi vetovastuun joukkueen toisesta pilkusta, mutta Jorginho ei suostunut luovuttamaan tilaisuutta hänelle.

LUE MYÖS: ESPN: Arsenal valmistelee viime hetken lainatarjousta Chelsean keskikenttäpelaajasta

Lopulta Chelsean kapteeni César Azpilicueta tuli kaksikon väliin potentiaalisen tappelun välttämiseksi ja otti pallon pois Abrahamilta. Espanjalaispuolustaja ojensi pelivälineen Jorginholle, joka onnistui toistamiseen ja sinetöi Chelsean isonumeroisen voiton Stamford Bridgellä.

[readmore from=Chelsea]

Muutama Chelsean pelaaja kävi lohduttamassa Abrahamia maalituuletusten yhteydessä, mutta Lampardin mukaan 22-vuotiaan olisi pitänyt kunnioittaa joukkueen sovittua vetojärjestystä paremmin.

– Se ongelma on selvitetty, Lampard kertoi BT Sportille ottelun jälkeen.

– Asia selvitettiin kentällä ja pukuhuoneessa. Haluan joukkueeseeni johtajia – ja hieman konfliktia. Se on hyvä asia, että Tammy oli innokas ampumaan rankkarin, mutta hänen ei olisi pitänyt hyppiä listan edelle.