Tammy Abraham on jäänyt olemattomalle vastuulle Thomas Tuchelin alaisuudessa Chelseassa.

Abraham on saanut edellisen kerran peliaikaa helmikuussa. Tuchel jätti Abrahamin ulos lauantaisen Manchester City -ottelun kokoonpanosta. Lue lisää täältä.

23-vuotias englantilaiskärki on kärsinyt viime aikoina nilkkavammasta, mutta on kuntoutunut loukkaantumisestaan ja palasi viime viikolla Chelsean joukkueharjoituksiin.

Tuchelin alaisuudessa Abraham on päässyt vain kahdesti avauskokoonpanoon Valioliigassa. Abraham on Chelsean kuluvan kauden paras maalintekijä 12 täysosumallaan. Puolet enemmän peliaikaa tällä kaudella saanut Timo Werner on tehnyt kymmenen maalia.

Pelaajasiirtoihin erikoistunut jalkapallotoimittaja Fabrizio Romano väittää Leicesterin olevan kiinnostunut Abrahamista, jos Chelsea päättää myydä oman kasvattinsa muihin maisemiin kesällä. Chelsea ei ole vielä tehnyt päätöstä Abrahamin tulevaisuuden suhteen.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Leicester are among the clubs interested in signing Tammy Abraham. He’s one of the targets for #LCFC if Chelsea will open to sell him in the summer - Tammy is out of the squad today. 🔵 #CFC #Leicester