Tottenham on näillä näkymin lähdössä ostoksille tammikuussa. Joukkueen päävalmentaja Mauricio Pochettino puhui asiasta melko suoraan lehdistölle (lue tästä).

Tuoreen lausunnon myötä Spursiin on mediassa ehditty nyt yhdistää jo useampi nimi. Sportin tietojen mukaan Tottenham olisi valmis tarjoamaan jopa 50 miljoonaa euroa Barcelonan Malcomista, jota lontoolaisseura yritt hankkia jo viime talvena.

The Times puolestaan kertoo, että Tottenhamin ykköskohde tammikuussa olisi Lyonin Tanguy Ndombélé. Kyseessä on 21-vuotias keskikenttäpelaaja, joka on ranskalaisten Guingampin ja Amiensin kasvatti. Viime kaudella Ndombélé pelasi Lyonissa lainalla, ja kauden päätteeksi hän siirtyi Lyoniin pysyvästi kahdeksan miljoonan euron kaupassa.

Kahdeksan miljoonaa saattaa osoittautua pilkkahinnaksi, sillä nyt miehen hintalappu on tuhdit 57 miljoonaa euroa. Se tarkoittaa, että markkina-arvo olisi noussut muutamassa kuukaudessa yli 700 prosenttia.

Timesin mukaan Tottenham on kiinnostunut myös Lillen Nicolas Pépéstä. 23-vuotias norsunluurannikkolainen operoi laitahyökkääjänä.