Tottenham voitti kauden ensimmäisen valioliigaottelunsa eilen lauantaina, kun Aston Villa jäi lontoolaisten jalkoihin Tottenham Hotspur Stadiumilla 1-3-lukemin.

Spursin avausmaalista vastasi seuran ennätyshankinta Tanguy Ndombélé, joka saapui Lyonista Tottenhamiin 60 miljoonalla eurolla tänä kesänä.

22-vuotias Ndombélé harvemmin löytää nimeään maalintekijälistoilta. 22-vuotias keskikenttäpelaaja teki viime kaudella vain kolme maalia 49 ottelussa kaikki kilpailut mukaan lukien.

Ndombélén debyyttisuoritusta kehunut Mauricio Pochettino asettikin ranskalaiselle tavoitteen parantaa maalitilastojaan tällä kaudella.

– Se oli fantastinen suoritus häneltä. Mutta ollakseni rehellinen, hänellä on myös paljon missä kehittyä, hän näytti vasta 30-40 prosenttia potentiaalistaan tänään, Pochettino kertoi ottelun jälkeen.

– Se [maalinteko] on yksi osa-alue missä hänen pitää parantaa, koska hän ei tehnyt montaa maalia Lyonissa, mutta se on yksi asia jossa hän pyrkii kehittymään tällä kaudella.

– Olemme vasta aikaisessa vaiheessa ja hänen ensimmäisessään ottelussaan hän teki heti maalin. Olen tyytyväinen hänen puolestaan, hän on pelaaja joka saapui tänne toisesta maasta, eikä se ole koskaan helppoa sopeutua uuteen seuraan.