Hiljattain Derbyn viralliseksi manageriksi valittu Wayne Rooney teki ensimmäisen hankintansa. Manchester Unitedin lupaava keskuspuolustaja Teden Mengi siirtyy Derbyyn loppukaudeksi lainalle.

Vasta 18-vuotias Mengi on tällä kaudella pelannut Man Unitedin U23-joukkueessa. Lisäksi Mengi on ollut Unitedin miehistössä tällä kaudella Mestarien liigan ja liigacupin otteluissa, mutta peliaikaa ei näissä karkeloissa tullut. Viime kaudella Mengi teki debyyttinsä Unitedin paidassa Eurooppa-liigan ottelussa itävaltalaista LASK:a vastaan.

– Olen todella innoissani, että olen täällä. Heti kun kuulin, että Derby on kiinnostunut minusta, oli ihan itsestäänselvyys, että haluan siirtyä Mestaruussarjaan pelaamaan hyviä vastustajia vastaan ja miesten pelejä, Mengi kertoi seuran nettisivuilla.

Rooney aloitti kauden Derbyssä pelaajana, jonka lisäksi hän työskenteli Philippe Cocun valmennusryhmässä. Cocun saatua potkut marraskuussa Rooney nousi väliaikaiseksi manageriksi. Derby nimitti Rooneyn lopulta seuran viralliseksi manageriksi 15. tammikuuta.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Derby County

@dcfcofficial
"I'm buzzing to be here!" 😁

Hear @TedenMengi's first interview as a Ram in full...👇

#WelcomeMengi 🖤