Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukki, 28, on saanut positiivisen alun kauteen uudessa seurassaan Norwichissa, vaikka ”Kanarialinnuilla” on kahdesta ottelusta koossa ainoastaan yksi piste.

Norwich on joka tapauksessa osoittanut, että nyt siltä löytyy tulivoimaa hyökkäyspäässä – joukkue on tehnyt yhteensä viisi maalia. Viime viikonlopun 3–4-tappiopelissä WBA:ta vastaan Pukki iski maalin ja sai tililleen yhden maaliin johtaneen syötön.

Katkerasta tappiosta huolimatta Norwich osoitti, että pelissä on nyt paljon hyviä asioita. Se on huomattu myös sosiaalisessa mediassa.

”Mikä omituinen jalkapallo-ottelu. Henkilökohtaiset virheet maksoivat lopulta meille. Antakaa (Jordan) Rhodesille ja Pukille aikaa oppia, kuinka he molemmat pelaavat, ja minusta tuntuu, että heistä voi tulla tappava pari”, eräs fani kirjoittaa Twitterissä.

”Pukki näytti todella hyvältä, myös Rhodes oli lupauksia herättävä – pelituntuma tulee ajan kanssa”, kommentoi toinen.

”Pidin siitä, miltä Pukki näytti. Näyttää minun silmissäni fiksulta pelaajalta. Pidin paikoista, joihin hän hakeutui”, suitsuttaa kolmas.

Pukki on pelannut toistaiseksi täydet minuutit. Norwichin pelaajista eniten kehuja on kerännyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja Onel Hernández, joka oli vahvasti esillä sekä Birminghamia että West Bromwichia vastaan.

Michael Manson

@MichaelManson93
What a weird game of football. Individual errors costing us in the end. Give Rhodes and Pukki time to learn how they both play and I feel like they could be a deadly partnership. Onwards and upwards! #NCFC

Kanaribyrd

@kanaribyrd
- More options going forward
- switching off/stupid mistakes
- Onel obvious, but really liked what I saw of Pukki.

Paul Denton

@dentmanncfc
Positive; Hernandez but can we keep him ?
Negative: does Farque know the best tactics for the division?
Promising player Pukki

Norfolk_Luke

@norfolk_luke
First impressions Rivo, overall positive. Better attacking with more traditional winger and striker style play. Still seem shakey at the back though. After yesterday I'd say Pukki is the one to watch (also have high hopes for McLean) #ncfc #otbc