Manageri Daniel Farke uskoo, että huippuvireinen suomalaishyökkääjä Teemu Pukki voi parantaa entisestään otteitaan Norwichin paidassa.

Ilmaissiirrolla englantilaisseuraan napattu Pukki on takonut Norwichille jo kymmenen maalia. Viikonlopun Millwall-ottelussa verkko heilui kaksi kertaa, vaikka mies epäonnistui rangaistuspotkussaan.

– Ei, hän ei ole yllättänyt minua. Työskentelen hänen kanssaan joka päivä harjoituskentällä, ja kamppailemme kehittääksemme häntä joka päivä, Farke kommentoi Eastern Daily Pressin mukaan.

– Hän on niin täynnä potentiaalia, ja hänellä on loistava asenne. Kun ne yhdistyvät, ja pelaajalla on joukkuekaverien ja valmentajan luottamus, silloin pystyy tekemään ratkaisevia asioita. Näitte tämän jopa hänen reaktiossaan rangaistuspotkun jälkeen.

[readmore from=Teemu-Pukki]

– Normaalisti kärkipelaaja on pettynyt hukattuaan niin ison tilaisuuden, ja sen hetken jälkeen saattoi nähdä, että menetimme hieman momentumia.

Farke kuitenkin vihjaa, että Pukin rangaistuspotku olisi pitänyt uusia, sillä Millwallin maalivahti oli liikkunut selvästi pois paikaltaan ennen aikojaan.

– Se ei ollut huono rangaistuspotku. Maalivahdin käytös yksinkertaisesti ei ollut hyväksyttävää.