Teemu Pukki sai sankarin viitan jälleen harteillensa, kun hänen kaksi osumaansa ratkaisivat Norwich Citylle dramaattisen 4-3 kotivoiton Millwallista.

Ottelun ensimmäisen puoliaika päättyi vierasjoukkue Millwallin 1-0-johdossa. Toista puoliaikaa ei kuitenkaan ehtinyt kulua kuin neljä minuuttia, kunnes Pukki toi Norwichin tasoihin kliinisellä oikean jalan viimeistelyllä Marco Stiepermannin syötöstä.

Suomalaiskärki oli lähellä tehdä toisen maalin heti ensimmäisen osumansa perään, kun keltapaidat saivat rangaistuslaukauksen Millwall-puolustajan käsivirheestä. Pukki astui pallon taakse, mutta Ben Amos venyi maalillansa fantastiseen rankkaritorjuntaan.

Pukin epäonnistuneesta pilkusta huolimatta Norwich meni ottelussa 2-1 johtoon Moritz Leitnerin maalilla, mutta sortui viimeisen kympin aikana täysin. Millwall teki kahden minuutin sisällä kaksi maalia nousten tappioasemasta yllättäen 3-2-johtoon.

Kotijoukkue ei kuitenkaan luovuttanut. Vaihdosta sisään tullut Jordan Rhodes iski Norwichin taas tasoihin, kun kellossa oli jo 91 minuuttia. Tämä ei kuitenkaan riittänyt joukkueen parhaalle maalintekijälle Pukille, joka viimeisteli toisen maalinsa pelin seitsemännellä lisäminuutilla!

Norwich otti voittonsa myötä paikan sarjataulukon kärjestä ainakin väliaikaisesti. Leeds on pelannut yhden ottelun vähemmän, ja voi voiton myötä pudottaa Norwichin takaisin toiselle sijalle.

Pukki on tehnyt tällä kaudella nyt yhdeksän maalia 14 liigaottelussa.