Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki odottaa innolla Mestaruussarjan viikonlopun kierrosta, sillä vastaan asettuu maalivahti Niki Mäenpään edustama Bristol City.

Mäenpää siirtyi Cityn tolppien väliin täksi kaudeksi ja on valloittanut ykkösvahdin paikan. Viime kaudella mies edusti valioliigaseura Brightonia.

– Hän on itse asiassa todella hyvä ystäväni, 28-vuotias Pukki sanoo Eastern Daily Pressin mukaan.

– Olen jo puhunut Nikin kanssa. Hän toivoo, etten tee maalia, ja tietysti minä haluan ohittaa hänet. Joten se on todennäköisesti yksi niistä peleistä, joita odotan eniten tällä kaudella.

Suomen menestys Nations Leaguen otteluissa ei ole jäänyt huomaamatta Englannissa. Pukki on saanut kommentoida myös maajoukkueasioita.

[readmore from=Teemu-Pukki]

– Suomi ei ole koskaan ollut mukana arvoturnauksessa, mutta nyt toinen karsinta on ennen play-offs-vaihetta, joten siihen on vielä puolitoista vuotta, hän toteaa.

– Joten se tuntuu todella mukavalta, mutta siitä puhuttiin paljon, kun voitimme sen. Nyt asiat ovat rauhoittuneet ja aloitamme karsinnat maaliskuussa. Eli toivottavasti olemme mukana EM-lopputurnauksessa, se olisi Suomelle unelma.

Karsintalohkossaan Huuhkajat kohtaa Italian, Bosnia ja Hertsegovinan, Kreikan, Armenian sekä Liechtensteinin.

– Helppoa lohkoa ei ole, mutta tietysti Italia on suurin joukkue, joten sitä peliä luonnollisesti odotan innokkaasti. Mutta maajoukkueessa kaikissa peleissä pelaaminen on kunnia-asia, joten ne ovat kivoja pelejä.