Norwichin paras maalintekijä Teemu Pukki on tehnyt mielenkiintoisen huomion Mestaruussarjasta, jossa hän pelaa ensimmäistä kauttaan.

– Olemme kohdanneet suurimman osan sarjataulukon alemman puoliskon joukkueista, ja ne olivat vaikeampia kuin jotkut joukkueet lähellä kärkeä, 28-vuotias Pukki sanoo Eastern Daily Pressin mukaan.

Sarjakärki Norwich kohtaa seuraavaksi Niki Mäenpään edustaman Bristol Cityn, joka ei ole päässyt juhlimaan voittoa kolmessa edellisessä pelissään Ashton Gatella.

– Emme voi aliarvioida ketään tässä liigassa. Siitä tulee varmasti vaikea peli, ja meidän pitää olla valmiita, pohtii Pukki.

[readmore from=Teemu-Pukki]

12 liigamaalia iskenyt suomalaishyökkääjä kehuu Norwichin manageria Daniel Farkea, joka onnistui kääntämään joukkueen kurssin nihkeän alun jälkeen.

– Hän on todella mukava kaveri. Hän huolehtii joukkueen kaikista pelaajista, ja mielestäni kaikki pelaajat tuntevat olonsa hyväksi hänen alaisuudessaan, joten hän on todella hyvä manageri. Hän on myös saanut meidät pelaamaan todella hyvää jalkapalloa, joten olen hyvin onnellinen pelatessani hänen alaisuudessaan.

Viime viikonloppuna Pukki laukoi viime hetken ratkaisuosuman Boltonin verkkoon. Tunnelma oli sen jälkeen katossa.

– Kun tekee voittomaalin lopussa, se on eri juttu kuin tekisi sen ensimmäisellä puoliajalla. Joten kun kuulee stadionin villiintyvän maalien jälkeen, se on todennäköisesti paras asia jalkapalloilijana.