Teemu Pukki nauttii tällä hetkellä uskomattomasta debyyttikaudesta Norwich Cityssä. Viime kesänä keltapaitaan pukeutunut suomalaiskärki onkin viemässä seuraa vahvasti kohti valioliiganousua.

Huuhkajien maalitykistä on tullut Kanarialintujen nopein 20 sarjamaalia kaudessa tehnyt pelaaja (28 ottelun jälkeen) viimeisen 50 vuoden aikana, ja on nyt mestaruussarjan maalitilastojen kolmannella sijalla.

Pukki teki viime sunnuntaina kaksi maalia paikallisvastustaja Ipswich Townin verkkoon, kun Norwich eteni 3-1-voitollaan sarjataulukon kärkeen.

Entinen Brondby-hyökkääjä ei kuitenkaan aio juhlia vielä, vaan haluaa toteuttaa joukkueensa nousu-unelman keskittymällä täysin jokaiseen otteluun.

– Totta kai meillä on tarvittava päättäväisyys viimeistellä työmme. Se on iso unelmamme, nousta [Valioliigaan]. Meidän on vain keskityttävä joka viikko, jokaisissa harjoituksissa ja peleissä – meillä on vielä 15 ottelua jäljellä ja mitä vain voi yhä tapahtua, Pukki kertoi Eastern Daily Pressille.

– Emme voi alkaa yliajattelemaan, tai miettiä vielä kauden loppua. Luonnollisesti se on jotain mistä unelmoimme, mutta meidän on tehtävä töitä sen eteen.

Norwich City kohtaa keskiviikkona Preston North Endin ja lauantaina Boltonin. Pukki, joka teki kevätkaudella kumpaakin joukkuetta vastaan maalin, uskoo kummankin olevan hankala vastustaja vieraissa.

– Mielestäni kumpaakin tulevaa vastustajaamme – Prestonia ja Boltonia vastaan meillä oli hankala ottelu kotona. Kumpikaan peli ei ollut helppoo ja nyt meidän on pelattava heitä vieraissa.

– Tässä sarjassa ei ole helppoja otteluita. Sen näkee koko ajan. Joten meidän on keskityttävä loppuun saakka, ja nyt Prestonia ja Boltonia vastaan, meidän on vain jatkettava samaa rataa.

– Emme voi mennä sinne takki auki. Meidän on keskityttävä ja uskottava voivamme voittaa, Pukki lisäsi.

Norwich City on tällä hetkellä sarjataulukon kärjessä vain kahden pisteen voimin. Kautta on vielä noin kolmasosa jäljellä.