Teemu Pukki nousi yksin Englannin mestaruussarjan maalipörssin kärkeen. Norwich murskasi häntäpään Boltonin vieraskentällä 4-0.

Pukki on tehnyt nyt 23 maalia sarjapeleissä. Näin Sheffield Unitedin Billy Sharp jäi taakse.

Pukki aloitti maalinteon kahdeksannella minuutilla. Suomalaishyökkääjä pääsi Marco Stiepermannin läpisyötön jälkeen irtaantumaan ja rankaisi vastaiskusta.

25. minuutilla Pukki oli mukana myös Norwichin toisessa maalissa luotuaan esityön Stiepermannille. Saksalaisen laukaus upposi alanurkkaan.

Kanarialinnut pääsivät vielä tauolle kolmen maalin johdossa, kun Emiliano Buendia pääsi vielä rokottomaan kolmannen kerran.

Toisella puoliskolla jatkui Pukki-show. Pukin päivän toinen maali syntyi 60. peliminuutilla. Esityön tarjosi Christoph Zimmermann.

Neljä minuuttia myöhemmin Pukki kaadettiin rangaistusalueella ja Norwich sai rangaistuspotkun. Kenny McClean kuitenkin epäonnistui yrityksessään.

Norwich palasi voitolla sarjakärkeen. Eroa Sheffield Unitediin ja ottelun vähemmän pelanneeseen Leedsiin on kaksi pistettä.