Teemu Pukki pelaa suurenmoista debyyttikautta Norwichissa. 28-vuotias suomalaishyökkääjä takoo maaleja ottelusta toiseen ja johtaa sarjakärki Kanarialintuja kohti Valioliigaa.

Pukki ei onnistunut nuorempana lyömään ensimmäisellä Britannian visiitillään läpi skotlantilaisseura Celticissä. Mies myöntää ettei Norwichkaan ei tuntunut entiselle Bröndby-hyökkääjälle alkuun houkuttavalta vaihtoehdolta.

Pukki luuli seuran pelaavan vain tylsää pitkää palloa.

– Luulin edelleen, että Englannin Mestaruussarja olisi vain pitkiä palloja. Sitten näin joitakin pätkiä pelitavastamme ja keskustelin Stuart Webberin ja valmentajan (Daniel Farke) kanssa. He saivat minut ymmärtämään, ettei asia ollut näin, Pukki kommentoi Sky Sportsille.

[readmore from=Teemu-Pukki]

– Farke tunsi minut todella hyvin jo ennen kuin saavuin tänne. Se oli yksi suurimmista syistä, että päätin näin. Keskustelimme ja hän avasi kuinka minusta saataisiin paras irti.

– Pelitapamme sopii minulle todella hyvin. Olen saanut muilta lukuisia syöttöjä, joten minulla on ollut helppoa. Pelaamme lyhyillä syötöillä todella hyvää jalkapalloa. Uskon meitä seuraavien ihmisten nauttivan pelistämme, koska minäkin tekisin niin.