Asiantuntija ei usko Liverpoolin taipuvan Carrow Roadilla: ”Ikävää Norwichin ja ennen kaikkea Teemu Pukin kannalta”

© Kuva: Getty Images

Valioliigan lauantain toisessa ottelussa kohtaavat sarjataulukon ääripäät Norwich ja Liverpool. Norwichin suomalaistykki Teemu Pukki onnistui tekemään kavennusosuman Liverpoolin maaliin kauden avausottelussa, mutta elokuusta lähtien on ollut selvää, miksi joukkueiden suunta on ollut päinvastainen.

– Vaikka tästä kuinka haluaisi riemukulkua Norwichille ennakoida, totuus taitaa vain olla aika raaka, Viasatin selostaja Ville Kuusinen povaa Valioliiga.comille.

Grant Hanleyn hyvät otteet Norwichin alakerrassa ovat tietysti ilahduttava asia, mutta nyt on syliin tulossa sellainen taitolataus, että ei tästä valitettavasti voi ennakkoon paljon Norwichin kannalta odottaa.

Liverpoolin mestaruus on sinettiä vaille selvä, ja Norwich tarvitsee jokaisen mahdollisen pisteen pysyäkseen sarjassa. Tästä saattaa Kuusisen mukaan löytyä pieni mahdollisuus Norwichin kannalta.

– Löihän Norwich Carrow Roadilla Manchester Citynkin, mutta Cityn ja Liverpoolin välinen ero on pelillisesti niin iso tällä kaudella, että ei siitäkään voi paljon repiä. Toki lauantain myöhäisottelu avaa varmasti äänet mukavasti kotiyleisön parissa, joten ei tämä homma ainakaan kannatuksesta jää kiinni, Kuusinen tietää.

– Joskushan Liverpoolinkin on hävittävä, mutta uskoisin, että pienen loman jälkeen Liverpool on entistäkin kovemmassa iskussa. Pientä väsymystä oli selvästi havaittavissa, ja ilman parin viikon taukoa Liverpoolin pistemenetysarvioille voisi olla enemmän pontta. Ikävää Norwichin ja ennen kaikkea Teemu Pukin kannalta, mutta nyt taitaa tulla lisää lunta tupaan.

Norwich-Liverpool näkyy Viasat Jalkapallo -kanavalla ja suoratoistopalvelu Viaplayssa lauantaina 15.2. klo 19.30 alkaen.

Kimmo Mäkinen