Teemu Pukki naulasi lauantaina 49. ja 50. maalinsa Norwichin paidassa, kun Kanarialinnut voitti Blackburn Roversin lukemin 2-1 Englannin Mestaruussarjassa (lue lisää).

Norwich kokosi tämän kunniaksi suomalaishyökkääjän kaikki 50 täysosumaa yhdelle videolle. Mukana on muun muassa Pukin komea hattutemppu Newcastlea vastaan, sekä kauden 2018-19 Mestaruussarjan nousutaistelun ratkaisevimmat osumat.

Jos allaoleva video ei näy klikkaa tästä.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
All 5️⃣0️⃣ of Teemu Pukki's goals for #NCFC! 🐐

Which one is your favourite? 🤔

Sen lisäksi Norwich halusi kuitenkin nostaa esiin myös yhden kirvelevän muiston maalista, jota ei valitettavasti koskaan voitu kirjata Pukin nimiin.

Valioliigakaudella 2019-20 Pukki viimeisteli pallon sisään Mario Vrančićin loistavasta pystysyötöstä ja luuli vieneensä Norwichin 2-0-johtoon José Mourinhon Tottenhamia vastaan.

LUE MYÖS: Uskomaton tahti! Teemu Pukki maalasi juhlaottelussaan kahdesti – tältä Norwich-tähden häikäisevät tilastot näyttävät nyt

Pitkän VAR-tarkastelun jälkeen osuma kuitenkin hylättiin, sillä tuomariston mielestä Pukki oli kallistunut syötön lähtiessä noin sentin verran alimman puolustajan edelle. Norwich johti peliä avausjakson jälkeen täten vain 1-0-lukemin, ja lopulta peli päättyi 2-2-tasapeliin.

Norwich julkaisi videon maalista saatetekstillä: ”Ottakaa huomioon, että Teemun maalisaldon pitäisi oikeasti olla 51…”

Jos allaoleva video ei näy, klikkaa tästä.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
Mind you, Teemu's tally should really be at 51... 🙄

Jos allaoleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

Optus Sport

@OptusSport
33' Goal: Norwich

VAR crashes the Pukki Party.

VAR cancels yet another goal for offside.

(Norwich still lead)

Norwich 1-0 Tottenham

#NORTOT #OptusSport