Teemu Pukin nuori kilpailija huippuiskussa – iski Norwichille kaksi maalia: ”Alku on ollut hullu”

© Kuva: Getty Images

Norwichin täksi kaudeksi hankkima hyökkääjä Josh Sargent onnistui maalinteossa kaksi kertaa, kun joukkue murskasi Liigacupin tiistai-illan kotiottelussa Bournemouthin 6–0.

Pukki oli tällä kertaa lepovuorossa. Valioliigassa kaksi ensimmäistä otteluaan hävinneen Norwichin kannattajat näyttävät ottaneet 21-vuotiaan amerikkalaisen heti omakseen.

– Täällä on mahtavaa, ja se saa minut aina hymyilemään, kun fanit laulavat ”USA, USA”! Joten tähän mennessä asiat ovat menneet hyvin, Sargent sanoo seuran verkkosivuilla.

– Alku on ollut hullu Man Cityä ja Liverpoolia vastaan, mutta odotan innolla seuraavia pelejä. Toivottavasti saan enemmän minuutteja ja teen muutaman maalin.

Manageri Daniel Farken mukaan ottelussa näkyi ehdottomasti rohkaisevia merkkejä.

– Haluan myös käyttää tämän päivän kehuakseni (urheilujohtaja) Stuart Webberiä, koska mielestäni kaikki uudet hankintamme ovat menneet aivan nappiin. Mielestäni olemme tuoneet sisään fantastisia pelaajia, joilla on fantastiset luonteet, hehkuttaa Farke.

Sargent napattiin Norwichiin saksalaisesta Werder Bremenistä. Englantilaisseurassa mietitään jo elämää Teemu Pukin jälkeen, vaikka suomalainen on edelleen selkeä ykköskärki.

– Teemu on fantastinen pelaaja, mutta tämän kauden lopussa hän on 32-vuotias, enkä usko hänen pystyvän pelaamaan 42-vuotiaaksi, joten meidän on ajateltava tulevaisuutta, Farke kommentoi hiljattain Eastern Daily Pressin mukaan.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.