Norwichin entinen maalitykki Chris Sutton haastaa nuorta Adam Idahia kilpailemaan avauskokoonpanon paikasta ykköskärki Teemu Pukin kanssa.

Irlantilainen Idah, 20, on aloittanut pre-seasonin väkevästi ja iskenyt Norwichille kaksi maalia kolmessa ottelussa.

– Maalinteko oli ongelma edellisen kerran, kun he olivat Valioliigassa. He tekivät 26 maalia. Pidän Pukista. Kyse on oikeastaan siitä, että he tarjoavat hänelle paikkoja, Sutton sanoo Eastern Daily Pressin mukaan.

Hän olisi toivonut, että Idah olisi ottanut isompia harppauksia eteenpäin jo viime kauden aikana Mestaruussarjassa.

– Sanoin viime vuonna, että se on iso kausi hänelle. Ajattelin, että hän iskisi ja hänellä olisi isompi vaikutus, mutta hän on jo tehnyt paljon lyhyessä ajassa. Haluaisin todella nähdä hänen haastavan Pukin tällä kaudella ja tulevan kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi, toteaa Sutton.

– Hänellä on todellinen fyysinen presenssi, ja haluan nähdä häneltä hieman virhettömämpää peliä, kun hän yrittää pitää pallon omalla joukkueella saadessaan sen ylös. Hän on nuori ja oppii ja kehittyy. Hän on pelaaja, joka voi olla massiivinen voimavara Norwich Citylle.

Sutton ei usko manageri Daniel Farken muuttavan pelitapaa radikaalisti. Hän arvioi saksalaisen peluuttavan yhtä kärkipelaajaa kerrallaan.