Liverpool on vahvistanut hankkineensa keskikenttäpelaaja Thiago Alcântaran Bayern Münchenistä.

Sky Sportsin tietojen mukaan Espanjan maajoukkuepelaaja on solminut Liverpoolin kanssa neljän vuoden sopimuksen. Liverpool maksaa hänestä Bayernille 22 miljoonaa euroa, mutta summa saattaa nousta erilaisten bonusten muodossa vielä 5,5 miljoonalla eurolla.

– Tämä on uskomaton tunne. Olen odottanut tätä hetkeä pitkään ja olen todella, todella iloinen, että olen täällä, kommentoi Thiago, 29, uuden seuransa tiedotteessa.

– Vuosien kuluessa sitä yrittää voittaa mahdollisimman paljon. Ja kun voittoja tulee, niitä haluaa vain enemmän. Minusta tämä seuraa kuvaa myös minua; haluan saavuttaa kaikki tavoitteet, voittaa mahdollisimman paljon pokaaleja.

Thiago vietti Bayernissa seitsemän vuotta voittaen saksalaisjätin kanssa seitsemän Bundesliigan mestaruutta, neljä Saksan Cupin mestaruutta sekä kertaalleen seurajoukkueiden maailmanmestaruuden ja viime kauden Mestarien liigan.

Hän aloitti ammattilaisuransa Barcelonassa, jossa hän juhli La Ligan mestaruutta kahdesti sekä Copa del Reyn, seurajoukkueiden maailmanmestaruuden ja Mestarien liigan voittoa kerran.

Espanjan A-maajoukkueessa Thiago on pelannut 39 ottelua ja tehnyt kaksi maalia.

Thiago on Liverpoolin toinen hankinta tässä siirtoikkunassa. Hallitseva Valioliigan mestari kiinnitti aiemmin riveihinsä jo laitapuolustaja Konstantinos Tsimikasin Olympiakosista 13 miljoonalla eurolla.

Liverpool FC

@LFC
A̶n̶n̶o̶u̶n̶c̶e̶ ̶T̶h̶i̶a̶g̶o̶

THIAGO ANNOUNCED ✊🔴

LUE MYÖS: