The Telegraph on kertonut, kuinka Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Neymar vakuutti maanmiehensä Thiago Silvan siirtymään tänä kesänä Chelseaan.

Silva, 35, allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Stamford Bridgellä viime kuussa, kun hänen aikansa Mestarien liiga -finalistien kanssa tuli päätökseen kahdeksan menestyksekkään vuoden jälkeen.

Chelsean manageri Frank Lampard on osoittanut olevansa erinomainen houkutin nuoremmille pelaajille, jotka ovat siirtyneet tänä kesänä Stamford Bridgelle. Timo Werner, Kai Havertz, Hakim Ziyech ja Ben Chilwell ovat kaikki paljastaneet, miten Lampard vakuutti heidät liittymään sinipaitojen joukkoon.

Silva kaipasi kuitenkin kannustusta myös brasilialaisilta joukkuetovereiltaan. Maajoukkuekapteenin valintaa hankaloittivat PSG:n uusi sopimustarjous sekä AC Milanin ja Fiorentinan osoittama kiinnostus.

Silva kuitenkin hyväksyi Chelsean sopimuksen, johon sisältyy myös optio yhdestä lisävuodesta, keskusteltuaan siirrosta Neymarin ja Willianin kanssa.

[readmore from=Chelsea]

Erityisesti Neymarin kerrotaan kannustaneen Silvaa siirtymään Lontooseen. Hänen mielestään Chelsea oli vaihtoehdoista selkeä ykkönen.

Neymar tiettävästi varoitti Silvaa sanomalla hänelle, että hän tulisi katumaan Chelsean hylkäämistä myöhemmin urallaan, jos hän ei ottaisi tilaisuutta empimättä vastaan.

Arsenaliin siirtyneen Willianin kerrotaan sen sijaan vitsailleen Silvalle seuraavasti: ”Jos olisin tiennyt sinun siirtyvän Chelseaan, olisin jäänyt sinne itsekin.”