Belgialainen Thibaut Courtois on pelannut Chelseassa neljä väkivahvaa kautta ja kuuluu ehdottomasti Valioliigan eturivin veräjänvartijoihin. 26-vuotiaalla Courtois’lla on sopimusta Chelsean kanssa vielä yksi kausi jäljellä, mutta jatko Lontoossa on kaikkea muuta kuin varmaa, sillä jatkopahviin liki kaksimetrinen torjuja ei ole nimeään laittanut. Erityisesti Courtois’ta viedään entiseen kotikaupunkiinsa Madridiin, ja tällä kertaa Realin leiriin.

– Katsotaan MM-kisojen jälkeen, mitä tapahtuu. Kuten olen jo viime viikkoina ja kuukausina sanonut, näemme MM-kisojen jälkeen, pelaanko Chelseassa ensi kaudella, Courtois totesi Sky Sportsille lauantaisen voitokkaan FA Cupin loppuottelun jälkeen.

[readmore from=Thibaut-Courtois]

Courtois antoi haastattelussa selvän vihjeen siitä, että hän on innostuneempi jäämään Bluesiin, mikäli seurajohto vahvistaa rivejään merkittävästi kesätaukon aikana.

– Kyllä, luulen että Chelsea tarvitsee uusia pelaajia. Etenkin, kun ajattelemme, miten paljon City ja United kuluttavat rahaa, Courtois toteaa.

– Jos haluamme tähdätä huipulle, meidän pitäisi tehdä samoin – tietysti omien resurssiemme rajoissa.

– Siirtomarkkinat sinänsä ovat menneet hulluiksi. Nykyään puolustajista saatetaan maksaa 80 miljoonaa puntaa. Ne ovat hulluja summia.