Thomas Tuchel oli ilahtunut Chelsean ”rohkeasta” esityksestä Liverpoolia vastaan, kun saksalaisluotsin sinipaidat hakivat ”ansaitun” 1-0-voiton Anfieldilta torstai-iltana.

Chelsea nousi voittonsa myötä neljänneksi Valioliigan sarjataulukossa, jättäen Jürgen Kloppin luotsaaman Liverpoolin peräti seitsemänneksi.

Tuchelin saavuttua Stamford Bridgelle Chelsea on yltänyt jo 10 pelin tappiottomaan putkeen, joka on nostanut seuran aina sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta takaisin TOP4:n joukkoon.

LUE MYÖS: Mohamed Salahin agentilta kryptinen twiitti – Liverpool-fanit pelkäävät pahinta: ”Jotain on selvästi pielessä”

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

B/R Football

@brfootball
When Chelsea sacked Frank Lampard on January 25, Chelsea were in ninth place in the Premier League.

Under Tuchel:

▪️ Unbeaten in 10 games
▪️ GF: 11, GA: 2
▪️ Into the top four

😤

Chelsea on tehnyt näissä 10 pelissä 11 maalia ja päästänyt vain kaksi. Valioliigassa se hävisi viimeksi 19. tammikuuta, kun Frank Lampard valmensi toistaiseksi viimeisen ottelunsa Englannin pääsarjatasolla.

[readmore from=Chelsea]

Tuchel käskee pelaajiansa kuitenkin pysymään hereillä, sillä sarjakautta on jäljellä vielä 11 ottelua. Saksalaisluotsin mukaan TOP4-kisa on nyt hyvässä vauhdissa, mutta kaukana voitetusta.

– Pelasimme rohkeudella ja nautimme erinomaisista hetkistä pallon kanssa. Välillä houduimme kärsimään, mutta emme koskaan menettäneet asennettamme tai voitonhaluamme. Tämä oli ansaittu voitto ja iso suoritus, Tuchel saneli ilahtuneena.

– Koko joukkue suoriutui todella hyvin. Liverpool kyseli paljon kysymyksiä, mutta me löysimme aina vastauksen. Kaikki olivat hyvin rohkeita ja teräviä. Tämä oli ehdottomasti kuuden pisteen ottelu.

– Kisa on käynnissä ja meillä on vielä 11 peliä pelattavana. Etenemme askel kerrallaan. Emme voi koskaan levätä ja tuulettaa, siihen ei ole aikaa.

ESPN FC

@ESPNFC
Chelsea under Thomas Tuchel 🔥

10 games
7 wins
8 clean sheets
0 defeats