Chelsean manageri Thomas Tuchel on lähettänyt varoituksen Portolle joukkueiden tiistaisen Mestarien liiga -kohtaamisen alla, nimeämällä kolme lontoolaisseuran pelaajaa, joiden kanssa vastustajat ”eivät halua tapella”.

Chelsea valmistautuu Mestarien liigan puolivälierävaiheen toiseen osaotteluun Portoa vastaan. Tuchelin miehistö voitti ensimmäisen osaottelun Sevillassa 2-0-lukemin, kun Mason Mountin ja Ben Chilwellin onnistuivat turnauksessa ensi kertaa maalinteossa.

Tiistain ratkaisevan osaottelun alla Tuchel puhui Antonio Rüdigerista, César Azpilicuetasta ja Mateo Kovacicista, joiden hän uskoo olevan aina valmiita suojelemaan Chelsean muuta joukkuetta, jossa ryhmän yhteishenki on loistavalla tasolla.

LUE MYÖS: Porton huippuluotsi väitti tuomareiden suosineen Chelseaa – etenkin yksi tilanne raivostutti: ”Se ei ole normaalia”

– Rehellisesti, et halua joutua tappeluun Rüdigerin, Kovan ja Azpin kanssa, totesi Tuchel lehdistölle.

– Et halua tapella heidän kanssaan, koska he ovat aina valmiita tappelemaan. Heille on luonnollista osoittaa tämä myös kentällä ja suojella joukkueen yhteisiä etuja. He ovat aina läsnä ja heihin voi aina luottaa.

[readmore from=Chelsea]

– Kun olin pelaaja alemmalla sarjatasolla ja meillä oli isoja otteluita tulossa, katsoin jännityksen lisääntyessä vieressäni seisovaan pelaajaan ja tunsin oloni silloin rentoutuneeksi. Pelaajien on katsottava ympärilleen ja huomattava keihin he voivat turvautua.

– Minusta tuntuu siltä, että pelaajamme ovat hyvin rentoutuneita toistensa seurassa ja luottavat toisiinsa. Kukaan ei ole yksin ja autamme kaikki toisiamme. Myös me, jotka istumme penkillä.

– Tiistaina teemme kaikkemme saadaksemme aikaan hyvän tuloksen. Meillä on edessämme vähintään 90 minuuttia taistelua suuren tavoitteen saavuttamista varten.

Lähde: Daily Mail