Chelsea kohtaa tänään keskiviikkona Valioliigan vierasottelussa sarjanousija Watfordin.

Valioliigan piikkipaikalla majaileva Chelsea koki viime viikonloppuna pistemenetyksen, kun Manchester United taisteli 1-1-tasatuloksen Stamford Bridgeltä.

Unitedia vastaan Chelsean avauskokoonpanossa olleet Reece James, Jorginho sekä Timo Werner saivat sunnuntaina pieniä kolhuja ja heidän pelikuntonsa Watford-ottelun alla on arvoitus. Jo entuudestaan sairastuvalla ovat Ben Chilwell, N’Golo Kanté sekä Mateo Kovačić. Chelsean manageri Thomas Tuchel saattaakin joutua tekemään kokoonpanoon suuria muutoksia.

[readmore from=Chelsea]

Tuchel kertoi tiistain lehdistötilaisuudessa, että kolmikon pelaaminen selviää vasta pelipäivänä, mutta hän ei ole huolissaan tilanteesta.

– Emme pelkää kierrättää [pelaajia]. Luotamme koko joukkueeseen, eikä ole mikään salaisuus, että tarvitset täyden joukkueen näiden tulevien viikkojen aikana, Tuchel muistutti.

Watfordin ja Chelsean välinen ottelu potkaistaan käyntiin keskiviikkoiltana kello 21:30 Suomen aikaa. Ottelu näkyy tuttuun tapaan V Sportin –kanavilta sekä Viaplayn suoratoistapalvelusta.