Chelsea ja Paris Saint-Germain ovat pääsemässä yhteisymmärrykseen Tiemoué Bakayokon lainasiirrosta, uutisoi Goal.

Lähteen mukaan Bakayoko, 26, allekirjoittaa PSG:n kanssa loppukauden mittaisen lainasopimuksen, joka sisältää osto-option. Ligue 1:n hallitsevan mestarin kerrotaan maksavan lainajaksosta 3 miljoonaa euroa.

Chelsea olisi halunnut kaupata pelaajan pysyvästi eteenpäin, mutta PSG ei ole ainakaan vielä suostunut maksamaan lontoolaisseuran pyyntihintaa Ranskan entisestä maajoukkuemiehestä. AC Milan oli myös pitkään kiinnostunut Bakayokosta, joka pelasi kauden 2018-19 lainalla milanolaisseurassa.

[readmore from=Chelsea]

Bakayoko saapui Chelseaan AS Monacosta kesällä 2017 noin 40 miljoonan euron siirrolla. Floppihankinnaksi leimattu keskikenttäpelaaja vietti viime kauden lainalla kyseissä ruhtinaskunnassa, mutta ei siirtynyt seuraan pysyvästi takaisin.

Frank Lampard ei näe Bakayokolle käyttöä tälläkään kaudella ja on halukas hankkiutumaan hänestä eroon. Aiemmin tänään Chelsea vahvisti lähettäneensä keskikenttäpelaaja Ross Barkleyn lainalle Aston Villaan. Myös Ruben Loftus-Cheekin tulevaisuus Stamford Bridgellä näyttää epävarmalta.

PSG on lisäksi osoittanut kiinnostusta Antonio Rüdigerista, joka ei ole pelannut Chelsealle vielä minuuttiakaan tällä kaudella. Myös Tottenham on tarkkaillut 27-vuotiasta saksalaistopparia.