© Kuva: Getty Images

Tim Cahill: Everton menetti identiteettinsä – johtoasemassakin fanit lauloivat ”Olemme p*skoja”

Rahoittuminen on taitolaji

• lainaa 60.000€ asti
• kilpailuta 25 pankkia yhdellä hakemuksella
• nopea ja ilmainen verkkohakemus

Aikanaan 226 ottelua Evertonin paidassa pelannut Tim Cahill ei katso hyvällä sitä, mihin suuntaan liverpoolilaisseura on mennyt hänen lähtönsä jälkeen.

Australialainen on huolissaan Evertonin nykytilasta. Sam Allardycen suojatit ovat Valioliigassa yhdeksäntenä, ja fanit eivät vaikuta olevan tyytyväisiä managerin pelitapaan.

Lauantain vierasottelussa Swanseata vastaan Evertonin fanit näyttivät kääntyvän omiaan vastaan jopa johtoasemassa – laulaen ”Olemme p-skoja ja olemme 1–0-johdossa”. Kamppailu päättyi lopulta 1–1-pistejakoon.

– Se on hämmentävää, ja luulen fanienkin olevan hämmentyneitä, 38-vuotias Cahill kommentoi Skyn Goals on Sunday –ohjelmassa.

– Mielestäni olemme menettäneet identiteettimme seurana. Minusta tuntuu, ettemme oikeastaan tällä hetkellä jätä minkäänlaista leimaa ja tee rakennustyötä. Nyt vaikuttaa siltä, että hankimme vain pelaajia ja kemiaa ei ole. Totta puhuen sitä on vaikea katsoa laadun takia.

Cahill huomautti, että talousasiat ovat Evertonissa kunnossa. Raha ei kuitenkaan takaa tietynlaista pelitapaa tai oikeata asennetta pelaajilta.

– Halutaan, että on iso omistaja, jolla on rahaa. OK, meillä on se, mutta se ei aina tuo menestystä yhdessä yössä. Tiedän kuitenkin sen, että fanit haluavat intohimoa ja identiteetin.

Lähde: Goal

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Rahoittuminen on taitolaji

• lainaa 60.000€ asti
• kilpailuta 25 pankkia yhdellä hakemuksella
• nopea ja ilmainen verkkohakemus