Liverpoolin Naby Keïta ja Sadio Mané haluavat Saksan maajoukkuehyökkääjä Timo Wernerin siirtyvän Anfieldille.

Keïta siirtyi RB Leipzigistä Liverpooliin viime kesänä. Bundesliga-seuran maalitykki Werneriä ollaan myös vastaavasti yhdistetty Jürgen Kloppin joukkueeseen, mutta pelaaja on toistaiseksi pysynyt Saksassa.

– Pelasimme hyvin yhteen Leipzigissä ja hän oli yksi parhaita ystäviäni. Se on selvää: jos Timo päättäisi siirtyä, pyytäisin häntä siirtymään luoksemme Liverpooliin, Keïta kertoi ESPN:lle.

Vasta 22-vuotias Werner on paukuttanut viimeisen kahden vuoden aikana vähintään 20 maalia kaudessa, ja on tällä kaudella osunut jo 13 kertaa kaikki kilpailut mukaan lukien.

Mané kertoi vakuuttuneen Wernerin otteista seuratessaan Leipzigin otteluita viime kaudella.

– Kun Nabyn siirto joukkueeseemme oli selvää, katsoin usein Leipzigin otteluita. Se oli tosin aluksi hyvin hankalaa, koska Naby otti muutaman punaisen kortin ja missasi tärkeitä pelejä. Pystyin kuitenkin silloin katsomaan muita pelaajia lähemmin, ja Timo nousi todella hyvin esille.

– Neuvoisin häntä siirtymään Liverpooliin. Pidän hänen pelitavastaan. Hän on vahva, hyvä viimeistelemään ja antaa aina kaikkensa kentällä. Jos hän haluaisi siirtyä tänne, ottaisimme hänet lämpimästi vastaan, Mané lisäsi.