Chelsean manageri Frank Lampard on antanut tukensa Timo Wernerille, joka on toistaiseksi kokenut maalinteon Valioliigassa hankalaksi.

53 miljoonalla eurolla RB Leipzigistä hankittu Werner jäi jo viidettä kertaa maaleitta, kun Chelsea ja Manchester United pelasivat 0-0-tasapelin viime lauantaina Old Traffordilla.

Lampard on kuitenkin vakuuttunut siitä, että viime kaudella yhteensä 35 maalia seura- ja maajoukkeutasolla tehnyt saksalaishyökkääjä löytää aiemman huippuvireensä myös Chelsean paidassa.

Toistaiseksi, hänen maalinsa Tottenhamia vastaan Englannin liigacupissa ja kaksi maaliaan Southamptonia vastaan Valioliigan viidennellä ottelukierroksella ovat jääneet Wernerin ainoiksi.

[readmore from=Chelsea]

– Olen hyvin tyytyväineen Timoon. Jos katsomme edellistä otteluamme, hän teki kaksi maalia [Southamptonia vastaan] ja Kai Havertz teki maalin myös. Olen vähiten huolissani hyökkäyspääni pelaajista, Lampard kommentoi London Evening Standardille lauantaina.

– Se on normaalia, että yhteisymmärryksen ja suhteiden muodostaminen kentällä vie jonkin aikaa. Me hankimme Timon ja Kain lisäämään laatua siihen, mitä meillä tässä seurassa jo on. Hakim Ziyech lähestyy myös sitä kuntotasoa, mitä häneltä vaaditaan avausta varten.

– Minä en ole huolissani [Wernerin hankalasta alusta]. Se on normaalia. Sitä sattuu jalkapallossa, mutta olen todella tyytyväinen pelaajiini.