Chelsea nujersi Real Madridin keskiviikon kotiottelussaan 2–0-lukemin ja nappasi paikan Mestarien liigan finaalista itselleen yhteismaalein 3–1.

Ottelun avausmaalista vastasi tuhlaajapojan maineen saanut saksalaishyökkääjä Timo Werner, joka puski pallon lähietäisyydeltä sisään Kai Havertzin ylärimaan kimmonneen laukauksen jälkeen.

– Minun oli odotettava pitkän aikaa, että pallo laskeutuisi. Se kesti tunteja, kuvaili Werner BT Sportin haastattelussa.

– Se oli helppo maali, mutta ne maalipaikat mitä loimme olivat myös todella hyviä. Lopulta pelaaminen Real Madridia vastaan ei ollut helppoa, mutta suoriuduimme todella hyvin.

KATSO MYÖS: Eden Hazardin reaktio Chelsean voittoon sai Real Madridin kannattajat suunniltaan – “Mahdotonta hyväksyä”

Frank Lampard sai Chelseasta potkut, kun se valahti Valioliigan sarjataulukossa 11 pisteen päähän kärjestä tammikuun lopulla.

Werner on ylpeä siitä, miten vahva nippu joukkueesta on muodostunut Thomas Tuchelin saavuttua 42-vuotiaan englantilaisen tilalle.

[readmore from=Chelsea]

– Kun aloitimme uuden managerin alaisuudessa olimme kymmenensiä sarjataulukossa, jatkoi Werner.

– Nyt olemme saavuttamassa kaiken. Olemme TOP4:n joukossa Valioliigassa, minkä lisäksi voimme voittaa Mestarien liigan ja FA Cupin.

– Joukkueemme on ilmiömäinen. Kontrolloimme pelin rytmiä maailmanluokan pelaajia vastaan. Olemme nuoria, mutta emme tyhmiä tehdäksemme helppoja virheitä.