Toimittaja Graeme Bailey kirjoittaa jalkapallosivusto 90min:lla, että Chelsean Timo Werner on valmis palaamaan Bundesliigaan.

25-vuotias saksalainen on ehtinyt olla Chelsean pelaaja vasta juuri ja juuri vuoden päivät. Blues kirvoitti viime vuonna valtavia otsikoita, hankkiessaan pelaajan RB Leipzigista isolla rahalla. Transfermarktin mainitsema 53 miljoonan euron siirtosumma tuskin on lähelläkään kohusiirron kokonaiskustannuksia.

Nyt Chelsealla on jälleen mielessä isot kalat, tai ainakin yksi jättimäinen sellainen, taas bundesliigaseurasta. Kyse on tällä kertaa tietenkin Erling Braut Hålandista, josta Borussia Dortmundin uskotaan olevan valmis luopumaan – muodollista 150 miljoonan euron korvausta vastaan. Tällaisia summia kuluttaakseen jopa Roman Abramovitsin on ensin myytävä pelaajia, ja yhdeksi kaupanteon välineeksi on tiettävästi mainittu juuri Werner.

90min-sivuston artikkelissa Bailey kirjoittaa, että Wernerin edustajat ovat olleet yhteydessä Dortmundiin, kertoen maajoukkuepelaajan olevan avoin siirrolle seuraan. Vaihtoehdoista se ei suinkaan ole ainoa, mikäli lähtö Chelseasta koittaa; jo viime kesänä Wernerin kaappaamisesta kilpailivat Liverpool ja Bayern München. Paris Saint-Germainia tuskin myöskään kannattaa laskea ulos yhdenkään ison kalan tavoittelusta.