Toby Alderweireld ei tiedä tulevasta, mutta on onnellinen: ”Kymmenen kymmenestä”

© Kuva: Getty Images

Siirtohuhuissa kesällä taajaan (yhtenä Manchesterin Unitedin lukemattomista topparikohteista) mainittu Toby Alderweireld sanoo sivuuttaneensa nuo huhut täysin, ja keskittyneensä muihin asioihin.

Hiljattain isäksi tulleen belgialaisen sopimus Tottenhamin kanssa päättyy ensi kesänä, eikä uusista neuvotteluista ole vielä tietoa. 29-vuotiaan elämä on tästä huolimatta varsin mallillaan.

– Kuinka paljon annan pisteitä onnellisuudestani? Kun minulla on tytär, vastaus on kymmenen kymmenestä. Millään muulla ei ole merkitystä. Yritän siirtää tämän ilon pelaamaani jalkapalloon, toppari kertoi Sky Sportsille.

Alderweireld sanoo myös kesän aikana keskittyneensä jalkapallon osalta vain Spursiin. Seura ei tästä keskittymisestä kuitenkaan ole vielä palkinnut jatkosopimusneuvotteluilla.

– Ei, sellaisista en voi sanoa mitään. Olen keskittynyt Tottenhamiin, ja yritän auttaa joukkuetta. Se on kaikki, mitä voin tehdä.

Juuri nyt MM-pronssimitalisti keskittyy kuitenkin Spursin sijasta Belgian Nations League -otteluihin Sveitsiä ja Hollantia vastaan.