Tottenhamin stadionhankkeen jatkuva viivästyminen on ajanut seuran edustusjoukkueen hankalaan rakoon. Kuten eilen uutisoimme, on mahdollisuuksia kotiotteluiden läpi viemiseen lähiaikoina useita. Yksikään niistä ei vaikuta manageri Mauricio Pochettinon mielessä hyvältä, mutta argentiinalainen sanoo katsovansa tilannetta positiivisuuden kautta.

– Olen henkilö, joka on aina positiivinen. Haluan löytää parhaan mahdollisen ratkaisun asioihin sen sijaan, että keskittyisin valittamaan sellaisista, joihin en voi vaikuttaa.

Spursin ongelmatilanteen ytimessä on tällä hetkellä Manchester City -ottelu, jota sen alunperin piti isännöidä sunnuntaina, 28. lokakuuta. Tuota ajankohtaa ennen joukkue pelaa kotiottelunsa viime kauden tapaan Wembleyllä. Englannin kansallisareenalle on kuitenkin City-ottelun päivämäärälle merkitty NFL-ottelu Philadelphia Eaglesin ja Jacksonville Jaguarsin välillä.

Yksi mahdollisuus, jonka Pochettino nostaa esille, on siirtää Tottenhamin ottelu maanantaille, 29. lokakuuta. Tuolloin jenkkifutismatsista olisi kulunut vain vuorokausi, eikä kenttä varmasti täyttäisi perustason vaatimuksia.

– Koska en voi sanoa meidän pelaavan tuota ottelua uudella stadionillamme, meidän on pakko löytää tapa pelata se Wembleyllä. Kolmas kotikenttä olisi liikaa yhdelle kaudelle. Ehkä kenttä ei NFL-ottelun jälkeen ole hyvässä kunnossa, mutta meidän on pelattava ottelu – kokonaan uuden päivämäärän löytäminen olisi hyvin hankalaa.

Lähde: Telegraph