Kuten eilen uutisoimme, Tottenhamin uuden stadionin valmistuminen viivästyy edelleen. Tänään seuran kannattajajärjestö julkaisi kommenttejaan tilanteeseen.

– Pääpointti on se, että uskon kaikkien seurassa olevan pettyneitä aikataulujen pettämisestä, sanoo Tottenham Hotspur Supporters Trustin Martin Cloake.

Vaikka ongelmiin suhtaudutaan ymmärtäväisesti, kommunikaatio seuran ja kannattajien välillä hiertää.

– Kannattajien keskuudessa on tyytymättömyyttä tiedotuksen vajavaisuuteen. Uskon kuitenkin ihmisten ymmärtävän, ettei seura pysty olemaan näissä asioissa aivan niin avoin kuin toivoisimme.

Vastinetta käytetyille rahoille halutaan luonnollisesti myös.

– Odotukset seuran toimintaa kohtaan ovat nousseet, sillä liput uudelle stadionille ovat hyvin, hyvin kalliita. Ajatus uudesta ajasta on kuitenkin saatu myytyä kannattajille, jotka nyt alkavat haluta jotain konkreettista sijoittamiaan summia vastaan. Joten kyllä, turhautumista on parillakin tasolla, mutta myös ymmärrystä sille, että tämän tason asiat voivat olla monimutkaisia.

Cloake oli mukana konferenssipuhelussa seurajohdon kanssa tänään. Asiat ovat hänen mukaansa menossa oikeaan suuntaan.

– Eilisestä ollaan edistytty, ja kannattajat ovat hyväksymässä rahallisen hyvityksen siitä, ettei uudelle stadionille luvattuja otteluita päästäkään vielä pelaamaan siellä. Toisaalta voidaan ihmetellä, miten projektista vastuussa olevat tahot eivät voi tietää, missä vaiheessa se etenee?

Viimeisimpien tietojen mukaan uusimmat viivästykset stadionin valmistumisessa liittyvät paloturvallisuusasioihin.

Lähde: Sky Sports