Tottenhamin paluu kokonaan uusitulle kotistadionilleen White Hart Lanelle tulee viivästymään alkuperäisistä aikatauluista (lue lisää tästä).

Aluksi vaikutti siltä, että ongelma saadaan korjattua siirtämällä joukkueen kotiottelut Liverpoolia ja Cardiffia vastaan Wembleylle, mutta myös ottelu Manchester Cityä vastaan on vaarassa ja sen suhteen tilanne on muita tapauksia haastavampi.

Wembleyllä tullaan kyseisenä ajankohtana pelaamaan NFL-ottelu Jacksonville Jaguarsin ja Philadelphia Eaglesin välillä. Tämän seurauksena Tottenham ei pysty kohtaamaan Man Cityä väliaikaisella kotikentällään.

Lontoolaisseuralla kerrotaan olevan asian suhteen kolme vaihtoehtoa. Ottelun ajankohtaa voidaan siirtää myöhemmäksi, mutta tämä vaihtoehto on saanut vähän kannatusta. On myös mahdollista, että Tottenham vaihtaa Man Cityn kanssa keskinäisten otteluidensa järjestystä niin, että ensin pelataan Manchesterissa ja vasta kevätkierroksella Lontoossa.

Kolmas vaihtoehto on se, että Tottenham joutuu etsimään ottelua varten uuden stadionin. Tämän myötä sillä tulisi olemaan kolme eri kotikenttää tämän kauden Valioliigassa.