Tottenham on hävinnyt kolme perättäistä otteluaan – Harry Kane ei ole osunut näissä peleissä maaliin. Yhteenlaskua on pähkäilty eriasteisilla analysoijen tasoilla.

On melko selvää, että maajoukkueessa ja seurassaan hurjia määriä urakoinut tähti on väsyksissä. Eilisessä Internazionale-ottelussa tappiosta huolimatta pirteästi esiinytnyt Érik Lamela puolustaa joukkuetoveriaan.

– Harry ei ole kone. Hän tekee paljon maaleja, mutta nyt niitä ei ole muutamaan otteluun tullut. Tämä muuttuu kyllä, mutta se niin mene, että Kanen pitää osua joka pelissä.

Argentiinalainen luettelee Spursin muita maalintekijöitä.

– Interiä vastaan Christian Eriksen onnistui, minä taas Liverpoolia vastaan. Lucas Moura tulee osumaan, Son Heung-min tulee osumaan. Kaikkien hyökkkääjien pitää onnistua, paine ei ole vain Harryn harteilla.

Watford-ottelun ainoa Tottenham-osuma merkittiin Abdoulaye Doucourén omaksi maaliksi. Mestarien liiga -ottelua Milanossa Mauricio Pochettinon miehistö johti puolen tunnin ajan, mutta jäi lopulta pisteittä.

– Totta puhuen en tiedä, ansaitsimmeko hävitä. Maalimme jälkeen hallitsimme tapahtumia. Inter oli väsynyt, ja meidän olisi pitänyt tehdä useampi osuma. Sitten he saivat kaksi paikkaa, ja onnistuivat molemmista. Tällaista jalkapallo välillä vain on.

Valkoisten koppia ei kuitenkaan Lamelan mukaan olla lannistettu.

– Emme menetä itseluottamustamme. Totta kai ihmiset luulevat niin, mutta pukuhuoneessa näin ei ole. On aika alkaa taas voittamaan.

Tottenham kohtaa Valioliigassa ensi lauantaina Brightonin.

Lähde: The Guardian