Kahdeksan ottelua 26 päivään pelannut Tottenham-laituri: ”Väsymys on tekosyy”

© Kuva: Getty Images

Huhtikuun huippuetu: Talletus tuplana + 25€ riskitön veto!

Tottenhamin Son Heung-minillä on ollut viime aikoina otteluita hurjaan tahtiin. Eteläkorealainen on osallistunut seurajoukkueensa Yhdysvaltojen harjoituskiertueelle, pelannut Valioliigan avauskierroksella, osallistunut maajoukkueensa kanssa kahteen turnaukseen sekä harjoitusotteluihin.

Tahti on ollut niin hurja, että tiistain Chile-ystävyysottelun jälkeen Sonilla oli tilillä kahdeksan kamppailua 26 päivän sisään, eli pelejä on ollut melkein joka kolmas päivä. Määrästä huolimatta laitahyökkääjä ei vaikuta olevan tahdista moksiskaan.

– Mielestäni kesä on ollut kuten normaalitkin kesät lukuun ottamatta sitä, että olen joutunut matkustamaan normaalia enemmän. Olen tottunut pelaamaan kesäisin ja en ole ollut ainoa, jolle minuutteja on kertynyt. Väsymys on tekosyy, Son kertoi ESPN:n mukaan.

Son mainitsi itsekin, että matkustamista on ollut melko paljon. ESPN:n laskelmien mukaan hänelle on kertynyt lentokilometrejä 76 765 – maapallon ympärysmitta on noin 40 000 kilometriä.

Alustavien tietojen mukaan Son on lauantaina mukana, kun Tottenham isännöi Liverpoolia.

– Viime ajat ovat olleet vasta alkua uudelle kaudelle. Minulla on ollut ikävä joukkuettani ja nyt olen onnellinen, että pääsen jälleen pelaamaan Valioliigaa ja Mestarien liigaa.

Huhtikuun huippuetu: Talletus tuplana + 25€ riskitön veto!