”Ainoa paikka katsoa Mestarien liigaa Lontoossa” – Arsenalia ja Chelseata piikitellyt Tottenhamin mainoskampanja joutui syyniin

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Britannian mainontaa säätelevä virasto (ASA) on Daily Mailin mukaan ottanut yhteyttä Tottenhamiin ja ilmaissut huolensa mainoskampanjasta, joka näkyi Lontoon katukuvassa aiemmin tänä vuonna.

Mainosjulisteita sijoitettiin viime kauden päätteeksi metroasemille ja muihin paikkoihin. Niissä näkyi Spursin tuleva stadion, ja tekstinä oli ”Ainoa paikka katsoa Mestarien liigaa Lontoossa”.

Seura piikitteli samalla Arsenalia ja Chelseata, jotka jäivät ulos Euroopan tärkeimmästä seurajoukkuekilpailusta ja joutuivat tyytymään paikkoihin Eurooppa-liigassa.

Stadionin valmistumisen viivästymisen ja Tottenhamin tulosten myötä on kuitenkin mahdollista, ettei uudella areenalla pelata lainkaan Mestarien liigan otteluja tällä kaudella. Joukkue on pelannut tällä ja viime kaudella kotipelinsä evakossa Wembleyllä.

ASA on tutkinut valitusta, jonka mukaan mainonta olisi ollut harhaanjohtavaa.

”Tulimme siihen johtopäätökseen, että mainos on luultavasti rikkonut mainonnan sääntöjä, joita me käytämme. Olemme ryhtyneet toimiin tämän asian suhteen”, virasto toteaa.

”Olemme ilmaisseet huolemme mainostajalle ja tarjonneet opastusta niillä osa-alueilla, jotka vaativat huomiota. Annoimme myös neuvoja siitä, kuinka he voivat varmistaa, että heidän mainontansa on sääntöjen mukaista”.

Spursin uuden stadionin ensimmäinen virallinen ottelu saattaa olla FA Cupin kolmannen kierroksen kamppailu tai liigaottelu Manchester Unitedia vastaan tammikuun 13. päivänä.

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden