Tottenham on taistellut viime vuodet Valioliigan kärkisijoista, mutta pokaaleja ei ole Pohjois-Lontoossa voitettu aikoihin.

Tottenham on tälläkin kaudella mukana kärkikahinassa. Spurs on Valioliigassa kolmantena. Pasi Rautiaisen mukaan joukkueessa on potentiaalia mestariksi, mutta asenne pitää saada seurassa kuntoon.

– Spursilla on parhaimpana päivänä joukkueessa kaikki olemassa, mutta siinä joukkueessa on myös välillä sellaista tiettyä yliarroganssia. Minun mielestäni sen arroganssin voisi jättää pienemmälle, ennen kuin Spurs on saanut jonkun tittelin kaappiin. Sitten siinä arroganssissa olisi aidosti perää, Rautiainen pohtii Valioliiga.comille.

Arsenal pieksi viime viikonloppuna Spursin Lontoon paikalliskahinassa maalein 4-2. Tottenham palasi kuitenkin voittojen tielle keskiviikkona kaatamalla kotonaan Southamptonin.

– Arsenal vei Spursin aseet ja se peli näytti Tottenhamilta taas pahalta. Se oli kuitenkin vain yksittäinen peli.

Lauantaina Tottenham matkaa Englannin East Midlandsiin Soar-joen varteen, jossa vastaan asettuu erinomaisessa vireessä oleva Leicester City.

– Leicesterillä on Tottenhamista hyviä kokemuksia viime vuosilta. Viime kaudelta muistan Jamie Vardyn upean maalin. Leicester toivoo varmasti, että Jan Vertonghen ja keitä nyt keskustassa pelaa, pelaavat sitä avointa korkean linjan peliä. Silloin James Maddisonin kautta Vardy liikkeelle. Siinä on Leicesterin mahdollisuus. Pelaamalla ei, vastahyökkäyksillä kyllä, Rautiainen pohtii.

Leicester – Tottenham lauantaina klo 21.45. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.