Tottenham kärsi jo toisen Cup-tappionsa lyhyen ajan sisään, kun Crystal Palace pudotti Mauricio Pochettinon joukkueen FA Cupista sunnuntai-iltana.

Tottenham poistui viime torstaina Englannin liigacupista hävitessään Chelsealle lopulta rankkarikisassa, kun yhteismaalit kahden kohtaamisen jälkeen jäivät tasan 2-2.

Nyt Tottenhamin mahdollisuudet nostaa pyttyä kauden lopussa pienenivät suuresti, kun Roy Hodgson johdatti Palacen 2-0-voittoon lontoolaisseurojen kohtaamisessa.

Crystal Palace F.C.

@CPFC
📋 Here's how #CPFC 🦅 line up against @SpursOfficial in the #EmiratesFACup 🏆

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
#THFC: Gazzaniga, Trippier, Sanchez, Foyth, Vertonghen (C), Walker-Peters, Dier, Skipp, Nkoudou, Lucas, Llorente.

@WilliamHill odds (18+) - spurs.to/CPFCLineUp

#COYS

Crystal Palace meni ottelussa johtoon jo ensimmäisen kymmenminuuttisen sisällä, kun Connor Wickham tuikkasi Jeffrey Schluppin torjutun laukauksen lähietäisyydeltä sisään.

Erityisen heikossa vireessä ollut Wickham teki viimeksi maalin jopa 799 päivää sitten Manchester Cityn verkkoon.

Tottenham painosti avausmaalin jälkeen, mutta ei onnistunut murtamaan Palacen tiukkaa puolustusta.

Kotijoukkueelle avautuikin 34 minuutin pelin jälkeen oiva tilaisuus edetä ottelussa jo kahden maalin johtoon, kun Kyle Walker-Pieters löi palloa kädellänsä Tottenhamin rangaistusalueen sisällä.

Entinen Spurs-laituri Andros Townsend astui pallon taakse, ja lähetti maalivahti Paulo Gazzanigan väärään suuntaan kovalla rangaistuslaukauksella.

Townsendilla oli tilaisuus viedä Palace jo 3-0-johtoon vain muutama minuutti ensimmäisen maalinsa jälkeen, mutta laukoi pallon päin Gazzanigaa Patrick Van Aanholtin matalasta keskityksestä.

Tottenhamille avautui vielä ennen puoliaikavihellystä heidän parhain mahdollinen paikka kaventaa peli 2-1:een, kun Van Aanholt rikkoi Tottenhamin Juan Foythia rangaistusalueen sisällä.

Laitapuolustaja Kieran Trippier otti vastuun pilkulta, mutta suuntasi laukauksensa ohitse Julian Speronin vartioiman maalin.

Ensimmäinen puoliaika tulikin päätökseen Palacen 2-0-johtoasemassa.

Tottenham otti toisen puoliajan alusta täyden pallonhallinnan. Palace vetäytyi Spursin hyökätessä aina omalle rangaistusalueellensa saakka, mutta onnistui pysäyttämään Tottenhamin vaaralliset tilanteet aina viime hetkillä.

Tauon aikana vaihdosta sisään tullut Eric Lamela toi paljon tarvittua energiaa Tottenhamin hyökkäykseen, mutta Harry Kanen, Christian Eriksenin, Dele Allin ja Heung-min Sonin poissaolot näkyivät hyvin selvästi.

Chelsean verkkoja torstaina venyttäneellä Fernando Llorentella oli Tottenhamin paras tilaisuus maalintekoon ottelun toisella jaksolla, mutta espanjalaiskärki ei yltänyt Trippierin kovaan keskitykseen maalin takatolpalla.

Spurs ei tuntunut löytävän uusia keinoja murtaa Hodgsonin puolustusasetelmaa. Palace pääsi ajoittain jopa pyörittelemään palloa vierasjoukkueen kenttäpuoliskolle.

Tottenham ampui ottelussa lopulta jopa 18 kertaa, mutta vain neljästi kohti maalia.

Crystal Palace etenee 2-0-voittonsa myötä FA Cupin viidennelle kierrokselle, kun taas Spurs kamppailee loppukauden Valioliigassa ja Mestarien liigassa.