Vastoin veikkauksia Tottenham porskuttaa edelleen tiiviisti kärkikolmikossa, vaikka joukkueen avainpelaajia on riittänyt ruuhkaksi asti sairastuvalla. Spursin osittain rampanakin raavitut pinnat ovat tulleet myös Viasat Jalkapallon selostajalle Ville Kuusiselle osittain yllätyksenä.

-Tottenham on ollut koko ajan niin sanotusti kinttaalla peliensä suhteen, mutta siltikin se on pystynyt edelleen voittamaan. Ei aina niin vakuuttavasti, mutta siltikin, Kuusinen arvioi Valioliiga.comille.

-Kun tähän vielä lisää sen, ettei Tottenham ole hankkinut uusia pelaajia myöskään tammikuun siirtoikkunassa, on suoritus huikea ja hatunnoston arvoinen.

Sunnuntaina Spurs saa vastaansa hyvin viime aikoina pelanneen Leicesterin.

-Leicester pelasi helvetin hyvin Manchester Unitedia vastaan, eikä Liverpool-matsissakaan vikaa ollut. Näyttää siltä, että ”Ketut” osaavat pelata erinomaisesti isoja seuroja vastaan, Kuusinen kertoo.

Kuusisen mukaan Leicesterillä on Tottenhamin loukkaantumissuman vuoksi kaikki mahdollisuudet sunnuntaina.

-Hieman heikentynyt Tottenham ei edelleenkään helppo voitettava ole, mutta mikäli Leicester saa ne kuuluisat viimeiset ratkaisunsa kuntoon, sillä on kaikki mahdollisuudet jopa voittoon, Kuusinen uskoo.

Tottenham-Leicester pelataan tuttuun tapaan Wembleyllä. Spurs ilmoitti viikolla uuden stadioninsa avaamisen viivästyvän edelleen määrittelemättömään tulevaisuuteen.

Katso Tottenham-Leicester sunnuntaina 10.2. Viasat Jalkapallo -kanavalta klo 15.30 alkaen. Näet ottelun myös Viaplay-suoratoistopalvelun kautta.