Valioliigapelit lauantaina avaava Tottenham-Huddersfield ei ennalta sen suurempia jännitysmomentteja taida tarjota. Tottenham käy kisaa kolmossijasta, kun Huddersfield suunnittelee jo ensi kautta Championshipissä.

– Uskoisin, että Spurs-manageri Mauricio Pocchetino tule kierrättämään tässä ottelussa aika runsaasti miehistöään, sillä se kohtaa ensi viikolla Manchester Cityn kahdesti vieraissa, entinen maajoukkueluotsi Ari Tiittanen epäilee Valioliiga.comille.

Harry Kanen loukkaantuminen ei Tiittasen mukaan tunnu Tottenhamin iskukyvyssä.

– Huddersfield ei ole sellainen uhka, että Tottenhamin täytyisi kovimpia aseitaan käyttää. Kätensä Mestarien liigan pelissä murtanut Dele Allikin lienee sivussa lauantaina, Tiittanen tuumii.

Huddersfield matkaa ensi kaudeksi varmuudella Championshipiin, joten se pelaa ainoastaan kunniasta.

– Loppukaudesta näitä lähes turhia pelejä vain tulee. Olisi todellinen yllätys, mikäli Terrierit jotain saisivat mukaansa Lontoosta. Taitaa mennä tämä lauantai uutta stadionia ihaillessa, Tiittanen heittää.

[readmore from=Tottenham]

Pienen mahdollisuuden Tiittasen mukaan saattaa tuoda isäntien ylimielisyys.

– Huddersfieldillä ei mitään menetettävää ole, Tottenhamille tämän pitäisi olla helppo nakki miehistöongelmista huolimatta. En kuitenkaan usko yllätykseen, Tottenham vääntää kotivoiton, mutta mitään maalijuhlaa tästä tuskin tulee, Ari Tiittanen lopettaa.

Katso Tottenham-Huddersfield Viasatin jalkapallokanavalta lauantaina 13.4. klo 14.30. Näet ottelun myös Viaplay-suoratoistopalvelun kautta.