Manchester Unitedin entinen kapteeni Roy Keane lyttäsi Tottenhamin laitapuolustajat sunnuntain Liverpool-tappion jälkeen.

Serge Aurier ja Danny Rose olivat pahoissa vaikeuksissa ottelussa, joka päättyi Liverpoolin 2–1-kotivoittoon. Aurier teki muun muassa rikkeen, joka johti isäntien rangaistuspotkumaaliin.

– Tottenhamin laitapuolustajat olivat kamalia. Kutsuisin heitä ”nuijaksi ja tosinuijaksi”. Mielestäni he olivat todella surkeita, Keane sanoi Sky Sportsilla.

– Heitä ei voi verrata Liverpoolin kavereihin (Trent Alexander-Arnold ja Andy Robertson), jotka olivat aivan fantastisia – etenkin hyökkäyssuuntaan. Okei, puolustuspelissä on osa-alueita, joissa he voivat parantaa, mutta hyökkäyssuuntaan he ovat aivan fantastisia.

Keanen ex-seurakaveri Gary Neville huomautti, etteivät Spursin puolustajat saaneet kovin paljon tukea Christian Erikseniltä ja Son Heung-miniltä keskikentällä.

Surkean alkukauden pelannut Tottenham on kerännyt kymmenessä ottelussa vain 12 pistettä. Joukkue on sarjataulukossa 11:ntenä.