Tottenhamin seurapomo Daniel Levy kertoo Evening Standardille, että José Mourinho oli koko ajan Spursin silmissä väkevin ehdokas uudeksi manageriksi erotetun Mauricio Pochettinon tilalle.

− Mauricio ja José ovat hyviä valmentajia. He ovat erilaisia ja heillä on erilaiset tyylit. Mauricio vei meidät pitkälle, mutta uskon, että José tekee täällä loistotyötä eri tavalla.

Levyn mukaan ei ole mahdotonta, etteikö Pochettino valmentaisi Tottenhamia vielä joskus tulevaisuudessa potkuista huolimatta.

− Miksi ei? En sulje mitään ovia, Levy sanoo.

Spursin seurajohtaja toteaa, että Pochettinon erottamisessa kyseessä olivat tuskallisimmat valmentajapotkut, jotka hän on joutunut antamaan. Levy ja Pochettino ehtivät muodostaa vahvan siteen viiden ja puolen vuoden aikana.

Pochettino valmensi joukkueen keväällä Mestarien liigan loppuotteluun, mutta vaisu syyskausi Valioliigassa ja eurokentillä pakotti seurajohdon tekemään vaikean päätöksen.

− Se ei ollut henkilökohtaista. Uskon, että hän tulee vahvempana takaisin ja saa mahdollisuuden valmentaa jotain toista huippujoukkuetta, Levy kertoo.

Nyt Valioliigan viidennellä sijalla majaileva Tottenham kuitenkin tavoittelee menestystä Mourinho päävalmentajanaan.

− Hän oli ehdottomasti kandidaatti numero yksi, Levy kiteyttää.