Tottenham hävisi suhteellisen odotetusti Mestarien liigan kotiottelunsa RB Leipzigille. Lukemat jäivät vieraiden alun jyräämisen jälkeen kuitenkin minimaalisiksi; bundesliigaryhmälle riitti voittoon Timo Wernerin rangaistuspotkuosuma.

Yhtä kaikki, Spursin on jatkoon mennäkseen voitettava vastaava ottelu Saksassa, ja kumottava lisäksi Leipzigin vierasmaalietu. Ei lainkaan mahdoton tehtävä sinänsä, mutta keskiiviikkona nähdyltä joukkueelta moinen onnistuminen olisi iso yllätys.

José Mourinhon loiston ajat ovat takana päin, ja portugalilaisen rooli onkin nykyisin lähinnä selityskoneena toimiminen, sekä kieltämättä ajoin hauskatkin temput median edessä. Keskiviikkoiltana ei hauskaa puolta paljoa nähty, teoreettista selityspuolta sen sijaan kyllä.

– Tilanne on 0-1, ei 0-10. Peli on vielä auki, se on niin yksinkertaista. Emme olisi ensimmäinen joukkue, joka häviää kotipelinsä, mutta vie otteluparin vieraissa.

Mauricio Pochettinon luotsaama, Son Heung-Minin ja Christian Eriksenin sisältänyt Tottenham totta tosiaan onnistui esimerkiksi viime kauden Mestarien liigassa Ajaxia vastaan samantyyppisessä nousussa. Näistä nimistä ei kuitenkaan nyt meneillään olevissa peleissä ole apua.