Tottenham-manageri José Mourinho sai jälleen vastata kysymyksiin keskikenttäpelaaja Dele Allin tulevaisuudesta seurassa. Allin siirrolla on spekuloitu ahkerasti brittimediassa viime viikkoina, mutta Mourinho vakuuttaa, että tämä ei ole lähdössä mihinkään.

– En ole kyllästynyt Deleen, koska hän on hyvä jätkä, mutta olen kyllästynyt kysymyksiin Delestä, Mourinho tokaisi lehdistötilaisuudessa toimittajille.

Kysymykseen siitä, onko Alli Tottenhamin pelaaja vielä siirtoikkunan sulkeuduttua, Mourinho vastasi nyökkäämällä.

Alli on jäänyt vähäiselle peliajalle Tottenhamissa, ja tällä kaudella hänelle on kertynyt vasta 45 peliminuuttia. Mourinho kuitenkin vakuuttaa, että englantilaisnuorukainen saa vielä mahdollisuutensa.

– Hän on joukkueen mukana Makedoniassa ja hänellä on mahdollisuus pelata. Hänen kannaltaan on tärkeää pystyä antamaan näyttöjä. Kun joukkue on kilpailukykyinen, pelaajien kentällä on pystyttävä vastaamaan siihen, Mourinho sanoo.

Tottenham kohtaa huomenna torstaina makedonialaisen FC Shkendijan vieraskentällä Eurooppa-liigan karsintaottelussa. Mourinho vahvistaa, että tuoreet hankinnat Gareth Bale ja Sergio Reguilón eivät matkusta Makedoniaan muun joukkueen kanssa, vaan jäävät Lontooseen.