Antonio Conte vahvistaa Harry Kanen pysyvän Heung-min Sonin maalikuninkuusjahdista huolimatta rangaistuspotkujen laukojana.

Etelä-Korean maajoukkuehyökkääjällä on menossa uransa tehokkain kausi hänen tehtyään 21 maalia Valioliigassa. Son on vain yhden osuman Liverpoolin Mohamed Salahia takana.

Tottenham kohtaa sunnuntaina Valioliigan päätöskierroksella vieraskentällä Norwichin. Jos rangaistuspotkuja vihelletään, vastuu on edelleen Kanen.

– Joukkue menee henkilökohtaisten kiinnostusten edelle. Harry Kane on meidän pelaajamme rangaistuspotkuihin. Jos mahdollisuus tulee, Kanen on ammuttava se, Conte perusteli lehdistölle.

– Olen tyytyväinen Sonnyn puolesta. Hän ansaitsee tämän aseman. Ensin mietitään kuitenkin joukkueen tavoitteita. Henkilökohtaiset tavoitteet tulevat sen jälkeen.

Tottenham varmistaa pisteellä Norwichia vastaan paikkansa ensi kauden Mestarien liigassa. Kanarialintujen putoaminen Valioliigasta on jo varmistunut.

Conte ei aio kuitenkaan aliarvioida vastustajaansa.

– En ole unohtanut mitä tapahtui aiemmin. Manchester City oli päätöskierroksella tappiolla QPR:ää vastaan. Englannissa ei ole koskaan helppoa. Muistan myös kun City hävisi FA Cupin Wiganille.

– Jalkapallo on näistä syistä niin kallista. Ottelu alkaa 0-0:sta. Jos et aloita oikealla keskittymisellä, mitä vain voi tapahtua. Jos et keskity sataprosenttisesti, sinulla on riski hävitä erityisesti Englannissa.