19-vuotias laitapuolustaja Trent Alexander-Arnold on pelannut Liverpoolissa vahvan läpimurtokauden, ja rooli on vain kasvanut kauden edetessä. Keväällä Alexander-Arnold on nauttinut suurta luottamusta Valioliigassa ja ennen kaikkea Mestarien liigassa, jossa hän pelasi Liverpoolin avauskokoonpanossa kaikki puolivälierä- ja välieräottelut.

Nyt Liverpoolin oma kasvatti valmistautuu tähänastisen elämänsä suurimpiin koitoksiin – Mestarien liigan loppuotteluun Real Madridia vastaan sekä MM-kisoihin, joihin hänet valittiin, vaikka alla ei ole ainuttakaan pelattua A-maaottelua. Finaalissa Alexander-Arnold saanee pideltäväkseen itsensä Cristiano Ronaldon.

– Olen treenannut tällaisia hetkiä ja tällaisia pelejä varten 13 vuotta, Alexander-Arnold toteaa The Telegraphin haastattelussa.

– Tällaiseen valmistautuu huomaamattaankin. Teen ankarasti töitä vielä tulevina päivinä kehittyäkseni ja noustakseni uudelle tasolle.

[readmore from=Trent-Alexander-Arnold]

– Tärkeintä on keskittyä ja pitää huolta siitä, että pelaan hyvän pelin. Siten on mahdollista, etten anna Ronaldolle liian montaa maalipaikkaa.

Alexander-Arnoldin valinta oli yksi Englannin MM-joukkueen suurimmista yllätyksistä, ottaen huomioon, ettei häntä oltu koskaan aiemmin hälytetty edes leirivahvuuteen.

– Ajoitus oli yllätys, sillä en ikinä uskonut, että matkustaisin MM-kisoihin nyt. Olin kuitenkin aina haaveillut, että se onnistuisi joskus.

– Olen käynyt asioita mielessäni läpi miljoonia kertoja. Kaiken, mitä urallani on tapahtunut, olen jo joskus aiemmin kuvitellut, Alexander-Arnold sanoo.