Liverpool on tiistaina valtavan haasteen edessä.

Barcelona saapuu Anfieldille Mestarien liigan välierien toiseen osaan 3-0 -johtoasemassa. Liverpoolin on siten murskattava Barcelona Anfieldilla tiistai-iltana, jotta paikka Mestarien liigan finaalissa aukeaisi.

Liverpoolin Trent Alexander-Arnold uskoo joukkueensa jatkopaikkaan, vaikka tiedostaa sen olevan hyvin suuren kiven takana.

– Fanit uskovat meihin ja siihen, että voimme tehdä niin monta maalia ja olla päästämättä ainuttakaan. Todellisuudessa haaste on suuri, mutta tärkeintä on se, että uskomme itsemme ja mahdollisuuksiimme, Alexander-Arnold totesi.

– Kyseessä on pieni mahdollisuus, mutta mahdollisuus kuitenkin. Meidän on mentävä kentälle pelottomana. Ainoa mahdollisuus finaalipaikkaan on se, ettemme lähde peruuttelemaan. Jos ajattelemme sitä, kuinka hyviä pelaajia heillä on, ei meillä ole mahdollisuuksia.

Alexander-Arnold muistutti Liverpoolin voittoa Dortmundista Eurooppa-liigassa keväällä 2016. Dortmund johti ottelua Anfieldilla jo 3-1, mutta Liverpool nousi voittoon viimeisen 25 minuutin aikana.

– Olin Anfieldilla silloin paikan päällä fanina. Se oli yksi niistä uskomattomista illoista. Sen muistaa aina missä olit, kun tuollainen ottelu pelattiin.