Liverpoolin nuori laitapuolustaja Trent Alexander-Arnold sanoo, että hänen loistava oivalluksensa Mestarien liigan jälkimmäisessä Barcelona-kohtaamisessa oli vaistomainen teko.

Alexander-Arnold antoi pelin lopulla nopean kulmapotkun, jonka päätteeksi Divock Origi pääsi laukomaan otteluparin ratkaisseen 4–0-maalin. Barcelonan puolustus ei ehtinyt tilanteessa lainkaan mukaan.

– Kyse oli vain vaistosta. Se oli yksi niistä hetkistä, jolloin näkee mahdollisuuden. Se tuli todennäköisesti hänelle hieman liian nopeasti, mutta hän on huippupelaaja, Alexander-Arnold kertasi BT Sportin haastattelussa.

[readmore from=Liverpool]

Origi ei ole ollut tällä kaudella kovin suuressa roolissa Liverpoolin joukkueessa, mutta viimeksi kuluneen viikon aikana mies on ollut ratkaiseva pelaaja. Perjantain liigakamppailussa Newcastlessa hän viimeisteli voitto-osuman.

– Mielestäni kyse oli enemmän joukkueesta. Taistelimme niin kovasti. Taistelimme loppuun asti. Se osoittaa, että meillä on hyvä sekoitus lahjakkuutta ja kovaa työtä, tuumi Origi.

– Tämä on erityistä. Se on voi tuntea, sen voi kuulla.

Lähde: London Evening Standard