Liverpool-puolustaja Trent Alexander-Arnoldin nimi löytyy tulevasta Guinness World Records -kirjasta. Hanakasti hyökkäyksiä tukevan laitapuolustajan viime kausi oli menestys.

Vasta 21-vuotias englantilainen antoi viime valioliigakaudella peräti 12 maaliin johtanutta syöttöä. Se on puolustajien Valioliigan uusi ennätys. Edellistä ennätystä pitivät hallussaan Evertonin nykyinen pelaaja Leighton Baines sekä entinen pelaaja Andy Hinchcliffe.

Trent Alexander-Arnold

@TrentAA
How may I assist you? 😉 Great to be a @GWR holder 🏆 #GWR2020

Englannin maajoukkuemies antoi uudesta ennätyksestä kiitosta joukkuekavereilleen Liverpoolissa.

– Tämä on suuri kunnia. Olen aina halunnut olla nouseva puolustaja ja luoda paikkoja joukkuekavereille. Minun pitää antaa kiitosta jätkille, jotka iskivät syötöistäni maaleja. Jalkapallo on joukkuepeli ja ilman heitä, ei tätä ennätystä olisi tullut, Alexander-Arnold kertoi The Mirrorille.

– Tämä on hieno hetki minulle ja perheelleni, ja voin olla ylpeä tästä saavutuksesta. Toivotaan, että ennätys kestää ainakin jonkin aikaa, mies jatkoi.

Hän jakaa kehuja myös Liverpoolin kahdelle muulle puolustajalle, Virgil van Dijkille sekä Andrew Robertsonille.

– Pelasimme molemmat (Robertson) hyvin loppukaudesta, ja syötimme useita maaleja. Oli tärkeää auttaa joukkuetta voittamaan pelejä. Van Dijk on maailmanluokan pelaaja, paras kenen kanssa olen ikinä pelannut. Hyödyimme joukkueena siitä, kun tiesimme, että hän on puolustuksessamme, Alexander-Arnold päätti.

Tämän kauden Valioliigassa Alexander-Arnold on ehtinyt syöttää kaksi maalia tähän mennessä.

Lähde: Goal