Jon Flanagan uskoo Trent Alexander-Arnoldin ominaisuuksiin laajentaa rooliaan Liverpoolissa. Entinen The Reds -puolustaja näkisi 21-vuotiaan laitapuolustajan tulevaisuudessa uudella pelipaikalla keskikentän keskellä.

Alexander-Arnold on esiintynyt nuoresta iästään huolimatta jo 125 ottelussa Liverpoolin edustusmiehistössä. Mestarien liigan viime keväänä voittanut puolustaja on myös vakiinnuttanut roolinsa Englannin maajoukkueessa.

Tällä kaudella Alexander-Arnold on tarjoillut 29 valioliigaotteluun laidaltaan 12 maalisyöttöä. Puolustajan tavoin Liverpoolin kasvattama Flanagan näkee potentiaalin entistä monipuolisempaan rooliin.

– Hän on tällä hetkellä maailman paras oikea laitapuolustaja. Hän tulee olemaan vuosien ajan tärkeä osa Liverpoolia, Flanagan kehui The Athleticille.

– Uskon hänen päätyvän keskikentän keskustaan Liverpoolissa. Hän on loistava laitapuolustaja, mutta hän voisi vaikuttaa vielä enemmän keskellä kenttää.

Liverpool on lähellä ensimmäistä pääsarjamestaruuttaan 30 vuoteen. Sarjaa johtava The Reds tarvitsee enää kaksi voittoa sinetöidäkseen tittelinsä.